Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

direktkontakt


med bara en bråkdel av en sekund
var min tanke hos henne

försiktigt
och med en lätt smekning
lät jag den nudda vid hennes hår
kropp tanke själ

sen log jag




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 714 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-03-23 20:03



Bookmark and Share


  Semir
fan känner igen grejer jag skrivit. i den här

dock är din väldigt elegant skriven..!!!
2006-03-26

  karenina VIP
orden, så mjuka och försiktiga i sitt närmande,
väldigt fin, andas värme och ömhet.
2006-03-26

  frozen_yoghurt
Åh, ja! Underbart!
2006-03-25

  madinsane
vackert som sjuttiofem..
men jag kanske hade sett den utan raden med
'kropp tanke själ'

"med bara en bråkdel av en sekund
var min tanke hos henne

försiktigt
och med en lätt smekning
lät jag den nudda vid hennes hår

sen log jag"

för jag tror att man som läsare lägger till det ändå..
om du förstår vad jag menar.
2006-03-24

  CrowBoy
Riktigt vacker! Fångar känslan i lika många ord som millisekunder i händelseförloppet... Tack för den!
2006-03-24

  kath
underbar .........
2006-03-23

  Hans w-art Westlund VIP
tack daniel för att du är så observant
2006-03-23

  Last Word Spoken
Så smekande vackert!
2006-03-23

  Daniel_78 VIP
ah vackert vackert
i få rader precis som det skall vara.

är det meningen att tanke skall upprepas dock?
kanske det är =)
2006-03-23

  Sanningsägaren VIP
hon rös och viskade inom sig själv

"rör mig igen"
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP