Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosentaggar

Du sa, ta mina händer, kyss min panna
en rosentaggs rispa glänste på din kind
på väg ner till stranden

Timmar försvann, det var vackert när
månen lyste över din strand
kärlekens gudar drack sitt vin
i en annan tid, i ett annat land

En ros ligger kvar under månen
på en stenig strand
känslor söker ro i en rispa från
en rosentagg

Du sa, stanna när solen stiger i öster
lätt att frysa, när natten blir till dag
en ros ligger kvar under månen
på en stenig strand söker känslor söker ro

I en nyfödd soluppgång
dricker kärlekens gudar sitt vin
i en annan tid i ett annat land

En rispa från en rosentagg
på din kind när dimman lättade

©Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-02 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP