Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillåt mig

tillåt mig
vila huvudet i ditt knä
släppa taget
låta tårarna saktasakta rinna längs mina kinder

tillåt mig
öppna mig för dig
släppa taget
låta dig saktasakta stryka bort en hårslinga från mitt ansikte

tillåt mig
finnas Av dig
tillåt mig
finnas För dig

snälla
tillåt mig




Fri vers (Fri form) av polygon
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-02 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon