Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar efter havet

Längtar efter havets strand
längtar frihetsvind
längtar vandra barfota
bli smekt av sol på kind
längtar sitta, blicka ut
på klipporna vid skär
längtan gror för varje dag
snart så är jag där..




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-03 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner din längtan i orden.
2014-04-04

  Bibbi VIP
Fin beskrivning på Din längtan.
2014-04-04

  Alicia Stenfors
Ha det så bra på stranden!
2014-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Härligt.
2014-04-03

    ej medlem längre
underbar
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP