Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skeppet heter Svedala


Sanningen om Svedala

Svedala har slagsida
den klarar inte av
att bära hela tyngden
sjunker ner i djupan hav

Ändå ropar ledare:
kom hit och gå ombord
massa bidrag ger vi
ni kan lita på vårt ord

Vi bryr oss inte om
att ÄLDRE mindre får
behöver ej så mycket
när de vid döden står..

Att SJUKVÅRDEN blir sämre
det vet vi redan om
men först ska ni ha pengarna
bara kom kom kom..

SKOLAN behöver inte
få så mycket mer
det spelar mera roll
att det kommer ännu fler..




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-04 15:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så ansvarslös politik.
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP