Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frihet är deras ovän man älskar diktatur respekterar inte olika borde låsas in i bur


Trollen lurar överallt

Trollen lurar överallt
vill förstöra skrivna ord
de gillar inte budskapet
som formats vid skaparbord
tror de kan bestämma
över andras människoliv
arroganta uppblåsta typer
går man över med stora kliv!





mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-04 15:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tyvärr så är det så.
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP