Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalent


Jag älskar när du kliver in genom min dörr

GÅ!

Jag älskar när du ler mot mig

SLUTA!

Jag älskar när du ser på mig

BLUNDA!

Jag älskar när du stryker min rygg

SLUTA!

Jag älskar att höra dig berätta om allt å inget

TYST!

Jag älskar när du bara håller om mig

RÖR MIG INTE!

Jag älskar att vara i samma rum som dig

GÅ UT!





Fri vers av Hapalochlaena
Läst 506 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-03-26 14:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl beskrivet av frågor som besvara med ord när ögonen talar ett annat språk...tänkvärt och att ta till begrundan...ja...
2008-06-13

  Marlene Anna Linnéa
mmmm, en till klockren beskrivning av mig :) jag har också en dikt som handlar om ambivalens.
du sätter ord på mina känslor, tycker om när andra lyckas med det, även om ni inte vet om det.
tack!
2006-04-13

  Daemon
Kunde inte skrivit det bättre själv!
Usch, vad igenkännande vissa bitar är.
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena