Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hamnar i fängelse för att ha utnyttjat de mänskliga rättigheterna till konstnärlig frihet, yttrandefrihet och åsiktsfrihet!


Fängelse för en konstnär

Det gungar rejält nu
fängelse för en konstnär
trodde aldrig detta
skulle hända här..
men som det ser ut
i Svea rikes land..
försvinner fria ordet
som timglas sand..
skapa ur själens rum
kan va farligt idag!
snart görs säkert regler
snart görs nog en lag!
att följer du inte order
som makten tänk och vill
då stryper de ditt flöde
"they are ready to kill"
nu gäller det att strida
som stridshingstar gör
ropa ännu högre
protestera så det stör!!




mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-04 17:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP