Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla livet

Lilla Livet,
längta längre
längta alltid längre bort
Låna livet
lev av längtan
glöm att livet är så kort

sörj din dröm
och sörj din själ
sörj dig bultande och ömm

livets allvar
lugnar sällan
alla låtsaslevande
låt dig smärtas
kanske dör du
mera levande än de




Fri vers av paris
Läst 335 gånger
Publicerad 2014-04-04 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paris