Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full av liv

Håller mig till sanningen
läser Guds ord..
fyller mig med styrka
genom vandringen på jord

Smakat och vet
att Herren är god
ger mig massa kärlek
glädje och mod

Kompassen på vägen
leder mina kliv..
hjälper mig i livet
gör boken av liv!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-05 18:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP