Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden ska ut

Pennan viskar..
skriv ut budskapet
skriv ut sanningar
skriv ut det som ligger
och gror i djupet av din själ
skriv och befria
det som skaver gör ont
skriv ut allt du bär!
skriv över motstånd
skriv bara skriv..




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-05 12:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hesekiel 33
2014-04-06

  Rozsi.kovacs

Jag du är driven och när behovet
finns är det bara att ge akt på
pennan och ge ut,allt det där du
vill ska ut. Bra text Mare
2014-04-05

  SellwiN VIP
inspirerande text, tack för att du delade med dig :)
2014-04-05

    ej medlem längre
Sant... att få ur sig orden i skrift läker sinnet och hjärtat mer än man kan tro.
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP