Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyttig mat på stora fat, äpple och apelsin, bananer päron fikon gör också huden fin!


Kvinna av stål

Vegetariskt ska det vara
jag vill inte äta kött
njuter av grönsaker sallad
blir pigg och mindre trött
bönor linser och potatis
morötter vitlök och kål
massor av nötter och russin
jag är en kvinna av stål!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-05 20:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Bra!
2014-04-13

  Bibbi VIP
Min målsättning också.
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP