Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den röda flaggan



Utryck av glädje kan reta riva upp
känslor o göra de heta

Vem vill dela min lycka o även
till min kärlek samtycka

När frågor inte längre vill ställas
på grund av rädsla att några av er
mot mig inte vill vara snälla

Jante gör nu en stil full Entre med
en stor flagga i handen

Varningens ord läggs nu med tydlighet
ner på ett bord

Du tror väl inte lyckan mot dig ler
utan att du får offra dig o ge

Utryck av glädje kan reta riva upp om
sorgen har fastnat i din källa

Livets glädje jag vill över er hälla så
blir vi alla så ödmjuka o snälla... Rozsi





Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 305 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-04-06 13:45



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Inte det bäst rim jag läst-men ett av de mer mustiga!

Läsvärt till tusen!
2014-04-17

  Ninananonia VIP
Kan vara bra :) alla behöver vi livsglädje..
2014-04-13

  Densen VIP
Gör det Rozsi, håll din kärleks fana högt. Olyckskorpar behöver man varken se eller höra, om man går med "solen" i zenit, över porlande och kärleksbubblande bäck;)

...för att inte säga fors!
2014-04-12

    Dan Myrbeck
Tänkvärd!
2014-04-07

  SatansSon VIP
det är vägen erj målet som gör mödan värd, sa carin boye.
2014-04-06

  Carl Mikael Fäldt
Kraftfullt-feminint och väldigt viktig text, i en tid där stinna självutnämnda "hanar" dikterar !

Kram
2014-04-06

  Yeppis
En bra insikt

2014-04-06

    ej medlem längre
Så bra skrivet!!Bra budskap!
2014-04-06

  Lars Hedlin
Bra framfört och insikter i orden!
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs