Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bosnien krig ...


Det känns

När jag går på de gator
Känns doften av blod
Det känns som om någon viskar
I mina öron
Det känns som om
Det är någon som springer förbi
Små steg
Vindar
Vingar
Smärta
oro...

När jag går
så tänker jag på alla rädda mammor
På alla rädda barn
Hur kan någonsin mitt hjärta läka
Hur kan jag någonsin lita på folk
fast jag är ändå naiv som ett barn
och tror att det goda vinner alltid ...

Fast?

Är det verkligen så?

Hur skall jag klara att vara en modig

mamma

Hur skall jag klara att vara det?





Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-06 21:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så stark och berörande..Kramar till dig!
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino