Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag mår så bra



Jag mår så bra, så bra
jag är så glad, så glad
och det är inte lätt för en som är som jag
det finns för lite plats
för glädje i mitt bröst
det snördes tätt ihop
av alltför mycket sorg

Men nu så spränger glädjen
förtöjningarna loss
smärtan löses upp
i ljuset av Din blick
du håller mig ihop
och i din varma hand
så blir jag nu till slut
till den jag är och var

och jag ängslas
och jag darrar
och jag skakar
vet inte vart vägen går
blott ett jag hoppas på
att du över mig vakar

jag mås så bra, så bra...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av rebecca d
Läst 548 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-07 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d