Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visst blir man glad av att se solen ur hennes ögon


Barn barn




Övriga genrer av rebecca d
Läst 476 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-01 13:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis!
2018-02-08

  Rachel Roth
Det blir man, grattis Rebecca!
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d