Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

Det känns varmt
Så där lite
Darrigt
Känsla som rör sig runt mitt hjärta
Jag fryser
Jag är varm
Jag är glad
Och ivrig
Att få känna så där igen
du gör
Alltid

med mig
och så dyker jag i mina tankar
Då jag är trött eller ledsen
Och det enda jag kan göra är att le
och må så där bra...




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-07 20:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket varm känsla i både själ och hjärta ;) kram
2014-04-08

    ej medlem längre
En varm och fin text!
2014-04-07

  Rozsi.kovacs

Vad fint att det finns någon som
får dig att må så där bra
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino