Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska slåss mot mig själv, Kopian av mig.

Vi ser lika,
Men tänker dock inte det.

Du vill ta dö på mig,
Jag strävar efter att 'försöka' existera.

Du äcklar mig,
Då blir du nöjd.

Mina ben skakar,
Jag stryps och möter döden.

De minuterna har jag "drunknat",
gestalten griper tag i mig.

Och i hörlurarna hör jag: Och jag tänker på dig, när jag tänker på döden.

Bär mig,
Bär mig....




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-08 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl