Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En avskalad verklighet

Sandblå ögon,
rufsigt hår.
Ett leende,
som smittar.

Tunga andetag,
en känsla av välbehag.
Tiden står still.

En hand som rör min axel,
stadigt men kärleksfullt,
tryggt.

En avskalad verklighet,
det finns bara vi.

Sekunden är över,
blicken är borta.
Nu finns bara minnet.




Fri vers av Tekla F.
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-08 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.