Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung Carl...

ett stenkast
från gårdag
under
nymanglade
lakan stannar
jag kvar i din 
huvudstad

trots alla fel
och bakfulla
dagar 
så är jag här
igen fast på
egna ben
ensam

starkare än
någonsin
står jag här
och längtar
inte efter 
annat än att
kyssa regnet
hemmavid




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-30 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric