Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveper en mörk vind

Sveper en mörk vind
är ond och fylld av hat
serverar bara djävulskap
på otäckhetens fat..

Älskar söndra förstöra
rasera så mycket som går
förtrycka krossa döda
ruiner i dess spår..

Den gillar inte frihet
vill stoppa ta den väck
gör allt för att förhindra
gillar sprida skräck..




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-09 00:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Johannes 10:10

Någon är ute efter att stjäla slakta och förgöra.
2014-04-09

    ej medlem längre
vacker
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP