Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lager

Det var en morgon som andra
ingen kunde se
mitt skydd
det som skyddar mig
obunden
cirklar jag runt
ingen glömmer det som
når in
jag vet var platsen är

lyssna
våra röster
finns tillsammans
vi hör i hop
våra klanger når
universum
solen är fri
jordens dag vilar
i tryggt förvar
här finns människor
som
är nära
i kontakt

mitt pansarskydd
håller allt på avstånd

men

min sinnen
nuddar

och doften av älven
färdas genom lager
på lager.







Bunden vers av Peter Boström VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2014-04-11 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP