Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon som inte är jag

jag tänker på det ibland
på någon annans läppar mot din hals
på dina armar runt någon annans midja
dina händer på en främmande flickas lår

jag tänker på det ibland
det blir som sår
infekterade, röda

jag blundar låtsas att jag inte ser
men jag vet att det kommer
kanske nu, kanske om några år
men förr eller senare
kommer det dyka upp någon
som gör att du korsar dina rädslor
bryter ner dina väggar
som gör dig så fullständigt galen
som du gjorde mig

och jag kommer inte kunna göra annat
än att stå och se på
och med smärta i bröstet påminnas
om att denna person inte var jag




Fri vers av ständigtkaos
Läst 480 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-11 21:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Smärtsam fin poesi om kärlekens kval.
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos