Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta är en mosaik

du har gjort mig rädd
för allt som
försöker slinka in under min hud
du har också gjort mig starkare
för jag låter inte längre
saker komma in där
men det är en svaghet,
lika mycket som det är en styrka

du har satt mitt hjärta bakom galler
jag kommer aldrig våga ge ut nyckeln
igen
vad som en gång blivit krossat
kan bli helt
men aldrig utan sprickor
sprickor som skälver
och glider varje gång
någon är på väg
att komma för nära

tack vare dig
är mitt hjärta mosaik
det lim jag skapat
gläds jag över varje dag
tackar Gud för att jag kan
stå upprätt igen
men mitt hjärta är som mosaik
och det har fler bitar
än vad någon kommer klara av
att hålla ihop




Fri vers av ständigtkaos
Läst 348 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-11 21:39



Bookmark and Share


  Robin V
Vackert!
2014-04-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver med ditt trasiga hjärta i handen.
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos