Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kaptenen som styr båten, säger att alla som jobbar ska jobba mer.......svenskar som jobbar ska kunna lägga till ett ”extra skift” , och dessutom vill han att hans befolkning ska jobba längre innan pensionen...


Skeppet Svedala

Skeppet Svedalas börda är tung
skattekistan håller på att sina
men utbetalningarna fortsätter ändå
stora gigantiska summor.....
skulderna tickar på för var sekund..
och vi som arbetar stressar som tokar
för att det hela tiden ska sparas in pengar
nu lutar skeppet rejält och fortsätter
det som det gör, kommer Svedala att sjunka
det är mycket nära nu att den kapsejsar
den negativa förändringen är så otroligt stor
att den snart inte orkar hålla sig flytande...





mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-13 02:33



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Bra beskrivet ett lands ekonomi, i nöd.
2014-04-16

  Bibbi VIP
Ja, "det är mycket nära nu"...
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP