Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktar inte

Det blåser mörka vindar
känns otäcka och kall
förnimmer onda krafter
vill få Sverige på fall
men fruktar inte dessa
goda håller mig i famn
bär mig genom faror
tills jag kommit i hamn!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-12 12:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2014-04-14

  byggpoeten
varm:)
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP