Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här finns massor att få!

Varsågod och träd in genom
den vida porten till Svedala
här finns massor att få
bara att ta för sig på det stora
överfyllda smörgåsbordet
som står framdukat året om
skattebetalarna är givmilda här
de bara fyller på när det börjar sina
vi som bestämmer har bestämt så
vi låter folket arbeta som slavar
ni som kommer hit ska bli betjänade
vi kör bara över det "svenska folket"
detta är en order från oss ledare!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-12 19:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP