Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

persistere -

 

där annan skördar din sådd. stå vid sidan, åter öppna ett generöst hjärta, för att du måste, för levnad, för att gå vilse. igen. och där är du vacker och stor. det är där din lust bor. du kan aldrig räkna med längtan. den springer sina egna stigar, likt en hund i vittring. där sockret sen stannar och blandar sig med honung och mjölk. där vilar. len hud, klara ögon och starka armar.

så;

röra vid luft utan att veta dess ursprung. behöver jag så din kärlek, jag önskar mer av dig än jag behöver. och om sen detta är, så vill jag vara.

'

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2014-04-12 17:02



Bookmark and Share


  axveronika
Läcker!
2014-06-26

    ej medlem längre
En Poet med varsam hand och skicklighet, alltid i sin säregna och berörande yttring.

Grattis till placeringen.
2014-06-23

    Anachronism
Fantastiskt fint. Har faktiskt inget mer att tillägga än att jag gillar hur skickligt du leder oss läsare genom det rum du skapar. Detta är ett väldigt fysiskt stycke text, ett riktigt praktexempel!
2014-04-13

  Federico Romano
Härdar där annan skördar.. VACKERT
2014-04-13

  Yrre VIP
Varm och Stor och orden, jag blir alldeles mjuk!
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP