Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita syrener











Du står där så vacker, i vår stora trädgård
Ensam i gräset, vid den vita syrenen
Månljuset faller på din solbruna rygg
Dina breda axlar. Dina starka armar
Jag studerar dig i smyg, vill inte störa
Jag vill hålla kvar denna vy, denna vackra tavla

Du bryter några kvistar och plockar en bukett
Det doftar så ljuvligt, denna magiska natt
Till slut går jag fram och kramar dig bakifrån
Du vänder dig om och ler mot mig,
ger mig buketten och lyfter upp mig en stund
Sen lägger du mig i gräset
Vi skrattar och busar

Plötsligt blir du allvarlig och ser mig i ögonen
Det går inte att beskriva hur vacker du är
Jag känner i mitt hjärta att jag vill stanna tiden,
när du viskar mitt namn och nuddar mina läppar
Orden du ger mig vibrerar i luften
Jag vill att de stannar för alltid i min själ

Jag kryper in i din famn och sluter mina ögon..
Men när jag öppnar dem igen finns du inte längre där
Kvar ligger buketten med vita syrener
Fylliga klasar, som droppar av fukt
Dess doft ska för alltid få mig att minnas
Den vackraste fantasi jag någonsin haft..
























Prosa av Carina Bendix
Läst 495 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-04-12 21:17



Bookmark and Share


    Jenny C
Åh, vad fint!
2015-05-18

    Jenny C
Åh, vad fint!
2015-05-18

  Kaptenlöjtnant
Den var ju nästan lika vacker, som hon som skrev den
2015-05-15

    Dan Myrbeck
Tjusigt!
2014-04-14

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert och ömt ;)
2014-04-13

  aol
så vackert skaldat
2014-04-13

    ej medlem längre
Sensuell fantasi !
2014-04-12

  ULJO
Vackert i ord och bild
2014-04-12

  Carina Bendix
Tack så mycket. :)
2014-04-12

  Eliza-69
Åh så vacker mysig fantasi ;)
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix