Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan tvingar

Pennan talar
vill förmedla
olika budskap
varningar
om än obekväm
följer jag
dess order
rösten driver
tvingar fram
det som ska skrivas




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-13 02:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint
2014-04-16

  Mona Nordkvist VIP
Visst är det så.
2014-04-16

  Vici
I dessa PK-dagar är det dyrbart med de få som vågar gå emot strömmen!
Även om vi inte alltid håller med är det så dyrbart att ge uppmuntran åt dem som vill och vågar att vara modiga...

Kram!
Vici
2014-04-15

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-04-14

  Stefan Höglund
Rätt om skrivandet.
2014-04-13

  Ponkla
Bra skrivet! Som alien hand syndrome. :)
2014-04-13

  ULJO
Klockrent uttryck för bevingade ord
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP