Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visar helst en fin fasad

Pk folket sprider lögn
visar helst en fin fasad
vill att de som läser hör
ska tro på skrivna rad..
döljer massor bakom ord
täcker och fortsätter le*
låtsas som om det regnar
vill ej att folk ska se..
men lögnen håller inte alls
sanningen kommer ut..
äntligen så avslöjas den
ska stoppas, ha ett slut!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-17 11:31



Bookmark and Share


  Ida-Marianne
Man bör säga sanningen, men alla sanningar bör inte sägas.

Källa: Drottning Kristina, 1626-89

2014-04-17

  Bibbi VIP
Så är det.
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP