Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen om kaos

Det finns tillfällen då vi tappar kontrollen.

De flesta av oss försöker få tillbaka den.

Det bästa sättet att bekämpa kaos är med kaos.

Kaos kan, per definition, inte kontrolleras.

När den har gjort inträde är ordning och avsikt meningslöst.

Kaosets utgång kan aldrig förutses.

Det enda visshet som den erbjuder är
förödelsen som den lämnar efter sig.




Fri vers av Cissyh
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-13 17:42



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Suggestivt!
Kaos som förstörare och välgörare.
2014-04-13

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet!
2014-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Kaos kommer från Satan.
Jesus har besegrat honom.
Det bästa sättet att bli kvitt kaos är att släppa in Jesus.
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Cissyh