Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna kvar i drömmarnas värld

Världen verkar välkomnande tills du lever i den
Dagen verkar bra tills du vaknar.
När morgonen kommer verkar ingenting bra

Stunden när mina ögon öppnas
känner jag att döden skulle vara bättre,
säkrare och fredligare.

Men för tillfället är mina ögon stängda
i drömmarnas värld
Drömmar om fred och lycka,
värme och kärlek.

Det får bara pågå en stund
men det ger mig styrka
Styrka för dagen att komma

Oavsett vad det är
en mardröm eller en fantasi
Det verkar bättre än livet.

Vänner i mina drömmar lämnar aldrig
eller förändras
Tiden passerar aldrig eller går alldeles för fort

Du blir aldrig glömd eller hatad
Ingenting verkar bättre
du börjar känna dig lycklig.

Då går solen upp
du kommer tillbaka,
tillbaka till sanningen i världen.

Den smärta och sorg,
Det hat och rädsla för livet strömmar över dig
Du önskar att du inte skulle ha öppna ögonen.

Du vill falla tillbaka i din välkomnande dröm
När ingenting går fel och
du är alltid älskad.




Fri vers av Cissyh
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-17 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissyh