Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt namn är Otro

Jag bär ett namn

men jag bär inga kläder

Jag får dig att bära dig åt

jag skapar gråt

jag tvingar fram förlåt

Jag blir en kil i relationer

ibland skapar jag separationer

Du vet aldrig när jag kommer

om jag kommer

Jag är en odödlig parasit

min enda fiende är tillit

 

 

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-17 15:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo, precis sådan är du, men det är ändå människan själv som köper ditt koncept och även av en annan människa lockas att köpa det.
2014-04-18

    ej medlem längre
Ruggig fast bra!
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver