Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läker tiden alla sår

Man säger att tiden
läker alla sår
Mitt sår blir mer
blödande och djupare

Längtan efter dig
blir allt mer olidlig
Saknaden växer sig
starkare och större

Varje dag tvingas jag
leva utan dig
Besöken till din grav
är min enda tröst




Övriga genrer av Titti Rydberg VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-18 15:07



Bookmark and Share


  palber
En fråga och ett svar på samma tema . Men vad hjälper det, vi sitter med våra block och pennor för att smärtan inte lämnar oss.
Alvarliga ord i din dikt och en ärlig applåd.
2015-09-16

  Ingrid Trolle
Djupt berörande.
Sår läker långsamt,
men ärren är alltid
ömma. Saknaden
går inte att rå på.
Du har förmedlat
din sorg mycket
gripande.

2014-04-19

  Hans Christian
Blir djupt berörd med ett mycket vackert foto. Kan verkligen relatera till denna utsökta dikt.
2014-04-19

  Kajsa Karin VIP
Fint beskrivet....tyvärr har jag nog inga tröstande ord om läkta sår för har man verkligen älskat finns alltid sorgen o saknade där i kanten på livet.
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP