Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De skrivna orden


De skrivna orden

har mist sin mening.
De har förlorat förmågan
att ge lindring

De kan inte ge min själ 
någon tröst eller kraft
De är inte längre 
någon hjälp

Det finns inga ord kvar
inom mig
som kan beskriva 
min enorma sorg

Det finns inga ord kvar 
för att ge uttryck 
för min kärlek
eller min saknad

Åtta år av ensamhet
med en sorg som
bara växer
sig större och starkare

Mina ord är nu slut
Jag gräver ner mig 
i längtans och
sorgens stoft




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-11 14:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stor igenkänningsfaktor här, ibland är sorgen bortom orden!

2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP