Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valborgsmäss

 

Det har börjat mörkna
Lite skymningsljus 
finns ännu kvar

Luften är fylld av
rökdimmor och 
grilldoft sprider sig

Vi skulle suttit 
runt eldens
värmande glöd

Grillat korv 
druckit läsk
Sjungit och spelat

Då du inte spelade
skulle din arm 
vilat om mina axlar

När kvällen mörknar
och det blir lite kyligt
Sveper din jacka in mig 

Jag vilar mitt huvud 
så nära dig
Tätt intill ditt bröst

Jag har tänt ljusen
vid ditt foto
Imorgon ska jag sätta
nya blommor på 
din grav




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-30 21:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2017-06-22

  Nils-Robert
Sådan vemod. Man blir så rörd.
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP