Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROLLUNGE

 

Hugger kämpigt fast i en sekund
Sträcker mig ovilligt fram till nästa
och nästa
En minut jag andas
Mitt krossade hjärta slår
 
I huvudet brottas tankar minnen och känslor
Bilderna far omkring
helt utan kontroll
och avlöser varandra
Jag är krossad
 
Min trollunge
Min egen Trolllis har slutat andas
Hans varma hjärta slutat slå
Hans kropp har kallnat
Han har lämnat mig
Det gör så ont
 
Jag älskar dig min vackre son
Önskar jag kunde byta
plats ned dig
Jag kommer snart
Vi ses igen
©)



Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-26 18:09



Bookmark and Share


  Foohexa
:(
2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP