Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är det 7 år sen min värld krossades. Min Älskad Man blev ihjälkörd


Sju år

Jag ser ut genom
mitt fönster
En ny vår är
på väg
Nya dagar kommer
då du inte längre finns

 
 
Jag lever för
minnet av dig
Vackra minnen som aldrig 
kan utplånas
Kärleken till dig 
kan tiden inte besegra
 
Min sorg kan inte
dämpas av tårar 
Kärleken till dig 
finns föralltid kvar
Den bor så djupt
inom mig
 
Mitt hjärta gråter tyst
Jag längtar efter dig
varje sekund
Sju år av ensamhet
År av sorg och saknad 
Tiden kan inte läka såren



Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-17 20:54



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
En sak är klar!

Din man ser dig och din sorg-vill du skall veta hur mycket du betyder för honom!

En lycklig man,som har en kvinna som du!

Väldigt vacker text detta-anser/känner jag!

2018-01-18

    ej medlem längre
Stark text som beskriver stor kärlek, inte ens tiden förmår minska din kärlek, det är STORT.
2017-01-06

  Nils-Robert
Det hugger i hjärtat
2016-05-24

  StinaJ VIP
Smärtsamma rader som berör
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP