Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömma

Jag vill vila 
i din famn
Vill känna dina 
armar om mig

Vara tätt tätt 
intill dig
Vill du håller 
om mig hårt


Jag behöver dig
här hos mig
Jag är så ensam nu
Kudden är fylld av tårar


Önskar min tid var över
Vill vara hos dig
där uppe i din himmel
Dela din tid utan slut


Älskar dig för evig tid
Mitt hjärta gråter tyst
Min kropp och själ
Är fylld av trårar


Det enda jag kan göra
är att sluta mina ögon
Natt som dag 
Och bara drömma




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-03 23:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2017-06-22

  Carl Mikael Fäldt
Väldigt vacker saknad!
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP