Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång blomstrade glädjen

Inte ens på stillhetens dag
får det vara lugn och ro
åter en skjutning och så klart rån
verkar som all trygghet är bortblåst
det är hemskt och mycket sorgligt
varför vill politiker ödelägga detta fina land
som en gång blomstrade av glädje
då man kunde vandra omkring
utan att vara rädd för övergrepp
idag har jag spenderat tid i min lilla oas
långt från världens problem
där inne andas frid harmoni och lycka
idag har jag vilat för att orka med ännu en dag
sökt tystnaden som talat och inspirerat mig
ljusets änglar har funnits vid min sida
och Kärleken har viskat ord av hopp och tro





mare














Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-18 20:45



Bookmark and Share


  thyra
Fin läsning!
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP