Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VI RINGER VARANDRA.


TELEFON

Jag ger allt vad jag kan till dig
min underbara man.
Du kommer till mig, du ringer
till mig ifrån en gyllene gul telefon.
Jag svarar i mina Guld, Silver eller
min Brons färgade telefoner.
Givande telefon samtal med
längtan av kärlek, hopp och tro.
Tack att du finns för mig.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-20 10:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbar vers av helt vardagliga ting!
2014-04-27

  anits VIP
Så fint att ha en sån vän!
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos