Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtriken

 

det

som blommar

från bar kvist

i ditt

söndrade ansikte

 

~

 

en hundring i

den utsträckta pappmuggen

jag går förbi nästa

jag gick förbi den förra

godtycket

piskar sig inifrån och ut

 

~

 

men

ville du veta

finns det inte två godtycken

två sorters blindhet

 

~

 

jag stryker bort ett damm

från mina kläder

med en rörelse

som liknar en våg som slår in

och bryts till

oupphörligt skum som grumlar luften

jag talar om en strandäng

där kungsängsliljorna sover

sover tungt

 

~

 

inuti, invid

hjärtpunktens händer

finns en slags trådände

 




Fri vers (Fri form) av Tomas Söderlund
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-20 21:50



Bookmark and Share


  Nanna X
Delikata bilder!
2014-04-21

  cilax VIP
wow!
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund