Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden rinner iväg,
men finns alltid kvar.
Tiden är en gåta,
som bara tiden kan lösa

Ibland finns den inte där för dig,
och kanske slutet är nära.
Men tiden är alltid där,
för de som använder den.

Ta tiden,
och använd den,
så att den inte försvinner




Fri vers av sara-alice
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-03-25 11:12



Bookmark and Share


  LillasysterKanin
vackert!
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart