Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets ironi och blommor


 

1967

vi nuddade existenser i varje gatuhörn

missbrukade gitarrsolon under vår andedräkt

allt var så mycket verkligare än en dröm och vi

visst tog vi våra första steg nu

alldeles nyss

när vi först träffade varandra

 

 

och jag skrev en dikt om solsken

när hon låg död i sin säng




Fri vers av sara-alice
Läst 701 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-11 11:15



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
BRA!!!
2008-05-30

  tatjana
Bra!
Väldigt bra...
Snyggt skrivet,
gillade verkligen :)
2008-05-13

  Sladjana Zubcevic
F I N T!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart