Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu kan du få mig så lätt


untitled love story

And I cried because of you on the
       subway today

              I think I saw you in that ice cream parlor
far up there among the clouds
                     whilst we pulled into the station



The street lights hit me in the face
              as I ran backwards catching
my dream somewhere just beneath
                  the stars of left over opportunities


And I made my way over those crossings
         with all the green lights goin' onto red

            The sun burnt my thoughts as the
 sky came crumbling down

When I wished you walked beside me




Fri vers av sara-alice
Läst 658 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-05 23:17



Bookmark and Share


    sårosa
va nice det skulle vara att lyssna på denna läst med ritkig sån brittisk engelska ... eller bara höra den , det hade också gått bra .. läsa den va kanon iaf ..


den är så vemodig på något skört sätt..
2009-06-06

    Immediate
Saraaaa!!! Du är bäst!!! Har ingen konstruktiv kritik att ge dig eftersom jag inte alls "spelar i samma liga", bara en massa massa beröm.
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart