Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it's for you, you know


elektricitet

jag är en ung törstig kvinna

min längtan en ocean

att alltid famla i mörker bara för att känna

                           saknaden av dig

att alltid drömma, fruktlöst och kallt 

att alltid andas min luft

            att aldrig andas dig

om blickar kunde tända eld

skulle du vara aska

jag får dig aldrig, jag faller faller faller

                 alltid för omöjligheter

hjärtat dunkar alltjämt i mitt bröst

men en dag dör det

             utan dig

 

känna   dofta   smaka

varför inte jag?

jag älskar en tomhet

          stor som en ocean




Fri vers av sara-alice
Läst 654 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-14 12:02



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
inte illa skrivet!
Bra.
2009-01-03

  Carola Zettergren
Järnspikar vad bra!!!!Helt enkelt strålande poesi tycker jag!!!!:)
2008-12-20

  tatjana
Shit vad bra!!
2008-12-15

    Cintia
Du är helt otrolig, Sara. Varje ord, ja, varje menig flyter fram och känns så självklar -Att aldrig andas dig
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart