Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm...


Vackrast i skapelsens ögonblick på papper



Med vänster hörlur i höger öra
ser jag människorna
på de vita gatorna
från tunnelbanans klottrade fönster
ser jag världen ur
mitt
perspektiv

och resan
tar cirka tjugo minuter


Vinterklädsel på alla
utom på mig själv
i T-shirt
med tryck

kan jag ju inbilla mig

sitter jag lugn och samlad
trots all helter skelter


Och om mannen bredvid mig

hoppar från berget bryter mönstret och sjunger så

märker jag ingenting




Fri vers av sara-alice
Läst 749 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-02-21 16:44



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
ja du du gör inte som andra
Bra skrivet om detta
2009-10-23

  sjörövar_fabbe
Fruktansvärt fin (:
Jag gillar speciellt:
från tunnelbanans klottrade fönster
ser jag världen ur
mitt
perspektiv

Och:
sitter jag lugn och samlad
trots all helter skelter


Och om mannen bredvid mig

hoppar från berget bryter mönstret och sjunger så

märker jag ingenting


Du vet, Känslan av, Det är bara jag i världen ^^

JätteJättebra ^^
2008-04-05

  Carola Zettergren
Fenomenalt bra poetat!!!
2008-03-26

    © Birgitta Wäppling VIP
Välkomponerad dikt. Applåderar!

\"... så

märker jag ingenting\"
2008-03-02

    Cintia
Klockrent.
2008-02-25

  aol
enkelt vackert rakt
2008-02-25

    Melona
hur underbart var inte detta att läsa!?

njuter

helter skelter

förstår
2008-02-24

  tatjana
Den är alldeles underbar!!
Skitsnyggt skrivet (som vanligt!)
2008-02-22

  Amy
Underbar text..

Du ger mig liksom ont i magen med dina texter ;) Riktigt bra skrivet!!
Kram
2008-02-21

  Larz Gustafsson VIP
Intressant detta med \"Helter Skelter\" (som Siouxise & The Banshees gjorde en cover på).

Det där med hörlurarna tjatar frugan om.
Jag kollar aldrig upp det där med höger & vänster. Stoppar bara in dem. Och de sitter kvar.

(Som alla vet har jag ju också lämnat höger/vänsterskalan bakom mig.)
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart