Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

all or nothing

jag måste vila mina ögon

från dig du

tar allt ifrån mig med dina mungipor

allt eller inget

gröna vågor på din kind

 

men ändå

det finns hopp i dina mjuka händer

 

ibland ler du och då

gråter jag sånger av vemod

 

allt eller inget

sa du

så hur kan du ta mig till paradiset

utan att följa med?

 

jag ristar förståelse i ditt ansikte

för du vet,

världen väntar på dig




Fri vers av sara-alice
Läst 575 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-17 20:49



Bookmark and Share


    Cintia
Smärtsam och innerlig.
You really got me.
2008-04-23

  tatjana
Jättevacker!
Jag tyckte mycket om den...
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart