Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan haiku

trasigt barn hoppas

verkligheten tillbaka

 

tappar fotfästet




Bunden vers (Haiku) av sara-alice
Läst 698 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-19 17:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berör på djupet.
Bokmärke.
2009-01-02

  Bodil Sandberg
En haiku som onekligen griper tag!
2008-10-11

  Quasimodo
En berörande och fin Haiku !!
2008-05-17

  Rachel Roth
berörande...för mig vid läsning
2008-04-14

  tatjana
En underbar haiku!
Säger så mycket med så få ord...
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart